Categories
Maandelijkse post (monthly post)

Maandelijkse post – maart 2019

Marnix, 15 jaar.

Ik ben overgestapt van mijn eigen flashdrives met posts naar WordPress… Dat is een hoop geregel zeg… Ik ben wel blij nu ik dit zo heb aangezien er niet veel mensen zijn die blij worden van een stickje alleen om een tekstje te lezen.

Maar goed, ik ben er weer.

Ik heb me het afgelopen jaar iets minder geconcentreerd op schrijven van teksten en meer op programmeren, sorry… ik heb nu wel iets leuks gemaakt: hackey adblock omdat ik adblock pro zag en dacht, dat kan ik ook, zo ben ik nou eenmaal. Ik blokkeer hiermee echter ook advertenties buiten de browser, dus ook op o.a. spotify. Daar is verandering in gekomen sinds de ‘nieuwe regels’ email, ik dacht even dat ze er geen problemen mee hadden aangezien Hackey niet zo heel populair is, ik denk dat ik fout heb gedacht… Althans, Hackey is niet de enige die Spotify’s reclames blokkeert, er zijn andere ad blockers die hetzelfde doen.

Toen ik de overstap maakte, luisterde ik naar mijn favoriete artiesten, The Black Eyed Peas, ik luisterde al naar ze toen ik 6 was! Ik ben wel een beetje uitgebreid van The E.N.D, ik luister nu ook naar de andere bep-albums (mijn lievelings album is nu behind the front, 1998) maar ook luister ik naar Sergio Mendes en ben een klein beetje van richting veranderd waardoor ik nu ook naar onder andere Eminem luister. Ik kan me nu een Peabody en een Stan noemen 😂! Ik heb ondanks de grote schrijf-pauze niet veel te vertellen bij mijn ‘comeback’, maar ik zal het kort en krachtig afronden, of met een vraag!

Naar wie luister jij het liefste? Antwoord in de reacties.

(Afbeelding van Will.i.am en Eminem samen: bron onbekend, ik heb de afbeelding gevonden op mijn oude telefoon)

By Marnix B

A dedicated (but buzzy) blogger, open-source-orientated hobby programmer and writer.